Vă informăm că adeverințele pentru APIA vor fi transmise în format electronic și veți fii contactați telefonic de către un reprezentant APIA în legătură cu modificările apărute (efective de animale, culturi). Pentru transmiterea adeverințelor către APIA este necesar să vă prezentați la Primăria Comunei Densuș în cazul în care aveți modificări pentru a actualiza datele înscrise în registrul agricol. De asemenea este necesar să ne comunicați și Centrul local de care aparțineți pentru a putea transmite adeverințele.

Vă informăm că adeverințele pentru APIA vor fi transmise în format electronic și veți fii contactați telefonic de către un reprezentant APIA în legătură cu modificările apărute (efective de animale, culturi).

Pentru transmiterea adeverințelor către APIA este necesar să vă prezentați la Primăria Comunei Densuș în cazul în care aveți modificări pentru a actualiza datele înscrise în registrul agricol. De asemenea este necesar să ne comunicați și Centrul local de care aparțineți pentru a putea transmite adeverințele.

Sari la conținut