PRIMARIA COMUNEI DENSUS

Judetul Hunedoara

ANUNTURI

Pentru informatii cu privire la modificarile aduse Legii 18/1991 cu privire la constituire sau reconstituirea dreptului de proprietate a terenului aferent constructiilor (depunerea de cererii si eliberarea titlurilor de proprietate) va rugam sa va prezentati la Primaria Comune Densus pentru mai multe informatii.

In conformitate cu ultimul Buletin Informativ emis de Ministerul Afacerilor Interne - Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in judetul Bihor au aparut 17 focare de pesta porcina africana. Se recomanda a tine permanent in adapost procinele aflate in exploatatii si aplicarea tuturor masurilor de sanatate animala.

Primaria comunei Densus scoate la vanzare prin licitatie publica in data de 22 mai 2018 imobilul inscris in C.F nr. 61493, in suprafata de 35mp, situat in intravilanul localitatii Densus. Pretul de deschidere a licitatiei este de 3560 lei(fara T.V.A) Mai multe detalii privind caietul de sarcini si garanția de participare puteti obtine la sediul primariei sau telefonic.

In atentia cetatenilor Comunei Densus Incepand cu data de 01.02.2018 se pot depune cereri pentru lemne de foc pentru anul 2018 in limita a 10 metri cubi. Pretul este de 200 de lei pentru 1 metru cub pentru locuitorii comunei Densus (domiciliul).

    * Pentru vizualizarea fisierelor PDF aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader (http://www.adobe.com)

    * Pentru vizualizarea fisierelor DOC  si XLS aveti nevoie de Microsoft Word si Excell sau OpenOffice (http://www.openoffice.com)» MADR COMUNICAT DE PRESA - PRELUNGIREA SESIUNII 4.1A-INVESTITII IN EXPLOATATII POMICOLE
» MADR AJUTOR MINIMIS - INTALNIRE CU CRESCATORI DE OVINE PENTRU COMERCIALIZAREA LANII 27.07.2017
» sistarea alimentarii cu energie electrica -
» Lista contribuabilii D212 -
» Anunt MADR cu privire la pesta procina africana -